Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jön meg csak kéthavonta?

Miért jön meg csak kéthavonta?

Figyelt kérdés

Úgy másfél éve van meg, de eddig mindig csak kéthavonta jött meg. nyáron volt úgy hogy júniusban júliusban és augusztusban is megjött pontosan de azóta ugyanúgy mint régebben. vékony is vagyok, mellem kicsi. most kellett volna megjönnie 1-2 napja a hasam úgy fájt mintha megjönne, előtte a hátam is fájt. miért lehet ez? dokihoz nem akarok még menni.

15.5/L

2012. nov. 11. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ha kicsit hízol, akkor rendbe jön a menstruációd is. Te is írtad, hogy vékony vagy. Lehet, hogy épp ez a baj, mert a menstruációhoz kell egy bizonyos mértékű testzsír.
2012. nov. 11. 09:21
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. ez a másik probléma hogy nem eszek meg mindent, és nem tudok hízni...168 centi vagyok és 47-8 kg...legalább +10 kg kéne :(
2012. nov. 11. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!