Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha kéthavonta jön...

Normális ha kéthavonta jön meg a menstruációm? 14/L

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Menj nőgyógyászhoz.
2009. aug. 2. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
SZERINTED??? Hogy lenne már normális?!
2009. aug. 2. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség, amit az előző írt. (Bocs)

14 évesen ez még teljesen normális, ennyi idős korban még nem működik óramű pontossággal a szervezeted. Sőt...

Ha 16 éves korod után se rendszeres, akkor már érdemes felkeresni egy nőgyógyászt. De most még felesleges aggódni, teljesen természetes, ami veled van.

Anno nekem is össze-vissza jött a menstruációm, hol volt, hol nem volt, aztán 16-17 éves koromra magától beállt.

19/L

2009. aug. 2. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Azért én felkeresnék egy nőgyógyászt. :S Lehet, hogy szabálytalan meg minden, de az, hogy egy teljes hónapot kihagy és nem is csak egyszer... az már ijesztő kicsit. :/
2009. aug. 2. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
23:26-osnak van igaza, ennyi idősen még teljesen normális, hogy kimarad-késik-hamarabb jön meg. Ilyenkor még elég rendszertelen, beáll az később. Előfordulhat, hogy pl. egy fél évig semmi, aztán megint megjön normálisan.
2009. aug. 2. 23:29
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépeen a válaszokat! megnyugodtam :)
2009. aug. 2. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

Nekem 10 és fél évesen jött meg először, aztán három hónapig semmi. Utána is jó darabig még rendszertelen maradt.

ha 16 éves korodig sem állna be rendszeres időközökre (nem muszáj pont 28 napnak lennie, 25-35 napig normális), akkor érdemes elmenni nőgyógyászhoz a panasszal. Addig ne izgasd magad, a legtöbb lánynak rendszertelen az első két évben.

2009. aug. 2. 23:52
 8/8 anonim válasza:
Én 18 vagyok és nekem még most sem jött meg :/ 18/j
2010. máj. 15. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!