Ma egy ideig fájt a hasam bal oldalt most meg az egész alhasam fájdogál. Mitől lehet?
Bal oldalt egy kis ponton fájt, ha hozzáértem egy picit akkor is.. De csak olyan 5 percig És csak azon a ponton. Most meg az egész alhasam fáj mitől lehet?
Még nem jött meg, 2 éve van fehérfolyásom és a mellem is már kb azóta nő, szőrös vagyok ott ahol kell. 13/L
Tudom, hogy nem egy jó dolog főleg annak, aki görcsös.
Amit írtál, hogy mindenki végigölelegetett, nem lettem volna a helyedben.
Amúgy nálunk tuti nem lesz ilyen, engem anyám fel se világosított. Mikor az egyik nővéremnek megjött az első akkor tudtam meg hogy mi az, akkor voltam vagy 9 éves, és aznap suli volt és azt mondta hogy majd délután elmondja mi az,, azóta is várom a napot. De mostmár mindent tudok, testvéreimnek meg az "iskolai felkészítésnek" köszönhetően.
Lehet el fogja mondani hogy mi az, de lehet hogy nem mert azt gondolja hogy már tudom. De mind1, úgy lesz ahogy lesz.
Amúgy valószínű hogy amiatt fáj a hasam mert ma amikor köhögtem(mert meg vagyok fázva) akkor éreztem hogy fáj az alhasam, meg mikor nagy wc-ztem akkor is volt hogy megálltam mert fájt a hasam...:|
De ez hogxha tényleg az akar lenni akkor 1-2 hónapon belül meg fog jönni vagy lehet akár fél év is? Vagy ezt nem lehet még megmondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!