Narancsbőr ellen tippek, kezelések, krémek, házi praktikák, műszerek, táplálkozás?

Én mindenek előtt táplálkozási szokások változtatását ajánlanám neked. De le is írom a saját tapasztalatomat. Márciusban kezdtem el a paleo étrendet (ok, tudom, sokaknak radikális, nem kell követni a példámat), amit tartottam 3-4 hónapig. Nem bírtam pl tej és kávé nélkül tovább, ezért ezeket meg még pár dolgot visszavezettem az étrendembe, de némi eltéréssel még mindig tartom. Mivel emellett mozogni nem igazán tudtam, bőrápoló olajjal kevert tripleffectet használtam. Jó erősen a bőrömbe masszíroztam minden fürdés után ott, ahol narancsbőrös voltam. Ez maximum 15-20 percet vett igénybe.
Végeredmény augusztusban: -12 kg, -2 ruhaméret és -narancsbőr 95%-a (hátul a combomon azóta még van egy nagyon kicsi, de azzal már nem igazán foglalkozom). Remélem, tudtam segíteni, ha még lenne kérdésed, nyugodtan írj. :)

Kedves első válaszoló, ez igazán kedves tőled! :) én is viszont kívánom neked! :)
Ilyen krémet hol tudok venni? hétfőn kedden már olvastam a válaszod és szerda reggel elkezdtem így étkezni :) bevásároltam egy csomó dolgot és ki is dobtam sok mindent :) zöld teát azt szabad inni? és olvastam hogy aszalt gyümölcsöket is lehet a nasik (csoki sütemény) helyett? ez igaz? :) Futok és táncolok de sajnos régebben husi voltam, 176 cm vagyok és 78 kg voltam, 8 hónap alatt sikerült leadnom rendszeres testmozgással 21 kg-t :) és ekkor vettem észre hogy több lett a narancsbőröm, de persze azért a csokit imádom úgyhogy az is közre játszott ezek szerint! Köszönöm a tanácsaitokat! Megfogadom őket és remélem nyárra sikerül megszabadulnom a narancsbőrtől :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!