13-14 éves lányok! Nektek milyen nagy a melletek? Mekkora melltartót hordtok? Mikor vettétek az elsőt és az mekkora volt? Van köztetek olyan aki nem hord?
szia en 14 vagyok. de NEM hordok melltartot..elakarom kezdeni lassan hogy hordjam mert 8. ba megyek idén es asztiszem hogy meg 6 cm kell a mellcsucson legalabbis ezt irtak.. (bocsi ha ciki a tema)
te hordasz már? es mennyi vagy? hogy mondtad meg anyukadnak?
nemsokára 14 leszek, és nekem 70B -s kb. a méretem
toppot 6. osztály közepén kezdtem el hordani, rendes melltartót pedig 7. osztály elején/közepén nem tudom pontosan
toppot már 6. előtt is kaptam, anya sosem akadályozott meg, sőt keresztanyum meg anya vették nekem az első toppokat
amit nem akarok még az a push up
Tűzlány a mell alatti körméretet és a melled leghosszabb vagyis legnagyobb pontján kell megmérni és a kettő különbségét kell megnézni
De amúgy ha elmész egy fehérneműboltba segíthet az eladó, vagy próbálgathatsz, hogy kell-e egyáltalán és ha kell akkor milyen méret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!