Tanultam anno ha vecere ulok elkaphatok bacikat es fertozeseket. Ha wc papirt teszek elore ugy is kaphatok valami nyavajat es ha igen nagy baj?
Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 21:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem vmennyire úgy is érintkezel a wc-vel, de talán azért így nem gáz.
2/6 anonim válasza:
Én mindig körberakom vécépapírral, mert guggolva lepisilem a nacim. Így még sose lett baj, pedig elég érzékeny vagyok az ilyenre. De lehet kapni direkt vécékarima alakú papírt erre a célra, utazáskor nagyon jó.
3/6 anonim válasza:
Én is mindig így tudtam, de láttam egy részt a Dr. House-ból, ahol (persze ez egy film, de hülyeséget miért mondanának?) a doki éppen azzal foglalkozott, hogy a wc-ülőkéről nem lehet elkapni semmit. Azóta több helyről is hallottam ugyanezt, tehát most nem tudom, mi az igaz. Mondjuk én (ha nem mondták volna, akkor is), mindig letakarom az ülőkét.
4/6 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, hogy sehol ne üljek a wécére, csak itthon. Barátnőnél sem, anyuéknál sem....sehol. Ha vendégeim voltak, mikor elmennek, azonnal lemosom és fertőtlenítem a wécét. Lehet, hogy kicsit fanatikus vagyok, de volt már komolyabb gondom a bacik miatt.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha körberakod wcpapírral ügyesen, akkor nem lesz semmi baj. Én mindig ezt csinálom. Nem is tudnék úgy pisilni hogy nem ülök rá :(
6/6 anonim válasza:
Én ajánlom a Bradoman törlőkendőt. DMben kapható.
Fertőtlenítő hatású. Letörölheted vele az ülőkét mielőtt lepapírozod.
Így szerintem biztonságosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!