Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tanultam anno ha vecere ulok...

Tanultam anno ha vecere ulok elkaphatok bacikat es fertozeseket. Ha wc papirt teszek elore ugy is kaphatok valami nyavajat es ha igen nagy baj?

Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vmennyire úgy is érintkezel a wc-vel, de talán azért így nem gáz.
2008. máj. 22. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én mindig körberakom vécépapírral, mert guggolva lepisilem a nacim. Így még sose lett baj, pedig elég érzékeny vagyok az ilyenre. De lehet kapni direkt vécékarima alakú papírt erre a célra, utazáskor nagyon jó.
2008. máj. 22. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig így tudtam, de láttam egy részt a Dr. House-ból, ahol (persze ez egy film, de hülyeséget miért mondanának?) a doki éppen azzal foglalkozott, hogy a wc-ülőkéről nem lehet elkapni semmit. Azóta több helyről is hallottam ugyanezt, tehát most nem tudom, mi az igaz. Mondjuk én (ha nem mondták volna, akkor is), mindig letakarom az ülőkét.
2008. máj. 22. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom azt mondta, hogy sehol ne üljek a wécére, csak itthon. Barátnőnél sem, anyuéknál sem....sehol. Ha vendégeim voltak, mikor elmennek, azonnal lemosom és fertőtlenítem a wécét. Lehet, hogy kicsit fanatikus vagyok, de volt már komolyabb gondom a bacik miatt.
2008. máj. 23. 06:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha körberakod wcpapírral ügyesen, akkor nem lesz semmi baj. Én mindig ezt csinálom. Nem is tudnék úgy pisilni hogy nem ülök rá :(
2008. máj. 23. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ajánlom a Bradoman törlőkendőt. DMben kapható.

Fertőtlenítő hatású. Letörölheted vele az ülőkét mielőtt lepapírozod.

Így szerintem biztonságosabb :)

2008. máj. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!