11 éves vagyok . Beteg lehetek?
nem vagy beteg feltétlenül nyugi.
Anyumnak mikor megjött utána fél évig semmi nem volt.
Neked elég korán jött meg. ezért lesznek az elkövetkezendő 2-3 évben zavarok.benne. neizgulj megfog majd jönni:)
de ha esetleg nem jönne meg még 1-2 hónapig és nagyon félsz, akkor mond el nyugodtan anyukádnak. Legfeljebb elmentek nőgyógyászhot, aki csak megnyugtat:)
1. anyukádnak mondd el hogy már megjött, vele erről tudsz őszintén beszélgetni.
2. az,hogy nem jön meg ilyen fiatalon pár hónapig, az nem probléma. Még nem állt be. Valakinek fél évig nem jön meg, vagy hónapokig, aztán beáll.
írtad, hogy szűz vagy így csak ez lehet a helyzet. mármint hogy még nem állt be.
Csak nem állt még be, nyugodj meg, ez normális, főleg ilyen fiatalon. Ha gondolod azért elmondhatod anyukádnak, csak elkezdeni nehéz ilyesmiről beszélgetni.
(Úgy nem tűnhetett fel neki, hogy nem fogy a cucc, hogy aki ezt egy természetes dolognak tartja az nem figyeli árgus szemekkel, hogy vajon véres lett-e a bugyi ebben a hónapban is, és hány betét/tampon van még. Ráadásul én mindig a szobámban tartottam és legtöbbször csak kértem rá pénzt és vettem. Anyám nem tartotta számon, ahogy azt sem, hogy a papírzsebkendő mennyire fogy. Én is utáltam volna, ha a betétjeimet könyvelgeti.)
a tamponosnak üzenem!!
te kicsit nem vagy kuplungos?? egy 11 évesnek tampon???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!