Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves vagyok . Beteg lehetek?

11 éves vagyok . Beteg lehetek?

Figyelt kérdés
már 1 éve hogy megjött de két hónapja nem jött meg mit tegyek anyu nem tudja szűz vagyok még
2009. aug. 11. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy beteg feltétlenül nyugi.

Anyumnak mikor megjött utána fél évig semmi nem volt.

Neked elég korán jött meg. ezért lesznek az elkövetkezendő 2-3 évben zavarok.benne. neizgulj megfog majd jönni:)

de ha esetleg nem jönne meg még 1-2 hónapig és nagyon félsz, akkor mond el nyugodtan anyukádnak. Legfeljebb elmentek nőgyógyászhot, aki csak megnyugtat:)

2009. aug. 11. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. anyukádnak mondd el hogy már megjött, vele erről tudsz őszintén beszélgetni.

2. az,hogy nem jön meg ilyen fiatalon pár hónapig, az nem probléma. Még nem állt be. Valakinek fél évig nem jön meg, vagy hónapokig, aztán beáll.

írtad, hogy szűz vagy így csak ez lehet a helyzet. mármint hogy még nem állt be.

2009. aug. 11. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem vagy beteg. Mivel még nincs rendesen beállva a szervezeted előfordulhat ilyesmi szerintem. Azt viszont nem értem hogy az anyukád ezt hogy nem tudja? Ha azt nem tudja hogy meg van már 1 éve akkor honnan volt betéted tamponod ha meg azt nem hogy 2 hónapja nincs meg akkor hy nem vette észre hogy nem fogy a cucc?
2009. aug. 11. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azt nem tudja, hogy nem jött meg neki most 2 hónapja
2009. aug. 11. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Csak nem állt még be, nyugodj meg, ez normális, főleg ilyen fiatalon. Ha gondolod azért elmondhatod anyukádnak, csak elkezdeni nehéz ilyesmiről beszélgetni.

(Úgy nem tűnhetett fel neki, hogy nem fogy a cucc, hogy aki ezt egy természetes dolognak tartja az nem figyeli árgus szemekkel, hogy vajon véres lett-e a bugyi ebben a hónapban is, és hány betét/tampon van még. Ráadásul én mindig a szobámban tartottam és legtöbbször csak kértem rá pénzt és vettem. Anyám nem tartotta számon, ahogy azt sem, hogy a papírzsebkendő mennyire fogy. Én is utáltam volna, ha a betétjeimet könyvelgeti.)

2009. aug. 11. 20:15
 6/10 anonim válasza:
100%
Nem vagy beteg, ne félj!!! Az egyik ismerősömnek fél évig nem volt semmi, és csak azután állt be rendszeresen. De ha szeretnéd, hogy orvos is lásson, akkor beszéld meg anyukáddal, és menjetek el egy orvoshoz!
2009. aug. 11. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem észre venném ha 1 doboz tampon már 2 hónapja ott áll a fürdőbe. Mert a mi családunkba ott szokás cserélni. /kézmosás/
2009. aug. 11. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Manapság vannak már csodálatos fertőtlenítő kézmosást helyettesítő gélek.
2009. aug. 12. 16:06
 9/10 anonim válasza:
Nekem 13 évesen jött meg, de az 2 hétig egyfolytában,igaz hogy nem sok volt,de elmentünk orvoshoz az felírt egy gyógyszert azóta minden jó!!!
2009. aug. 14. 10:27
 10/10 anonim válasza:

a tamponosnak üzenem!!

te kicsit nem vagy kuplungos?? egy 11 évesnek tampon???????

2010. ápr. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!