Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi? Beteg lehetek? Vagy...

Ez mi? Beteg lehetek? Vagy terhes? O. o

Figyelt kérdés
2 hetet késik már a menstruációm:S:S de szűz vok és elvileg nem vok terhes és ma ilyen barnás váladék volt a bugyimon ez mi??
2009. aug. 9. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez most egy vicc?
2009. aug. 9. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha még szűz vagy, kizárt dolog, hogy terhes lennél. Lehet, hogy még nem állt be a menstruációd. Szerintem meg fog jönni.
2009. aug. 9. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
ő b.szott is és szüzen is maradt :D
2009. aug. 9. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűz vagy hogy lennél terhes?Gondolkozz már egy kicsit.Valszeg nem állt még be,majd meg jön.De ha félsz akkor meg irány a nőgyógyász.
2009. aug. 9. 17:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát több mint 3 éve meg van szval bekellett volna állnia de azon van a hangdúly h mi lehet h barna??:S
2009. aug. 9. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott barna lenni az elején meg a végén, mikor nagyon kevés vér jön.

Remélem nem hiszed, hogy az ereidből folyik ott a vér, és megijedtél, mert barna, mert nem onnan folyik. :D

2009. aug. 9. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:
okés:D:D csak megilyedtm mert nekem még soha nem volt iylen színű:D de megnyugszom
2009. aug. 9. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha szűz vagy és terhes, akkor orvosi csoda leszel és akkor legalább anyagi gondjaid nem lesznek:)))

Nyugi, néha előfordul,hogy késik, hiszen emberek vagyunk nem gépek, de ha aggódsz, akkor menj el orvoshoz. Nekem 13 évesen jött meg (most 30 vagyok), mindig napra, szinte órára pontosan. Az elmúlt fél évben napokat-volt hogy egy hetet is előbb jött vagy késett, néha hónap közben is megjött. Elmentem dokihoz, nincs semmi baj, de előfordul néha ilyen.

2009. aug. 9. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm)
2009. aug. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!