Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha egy nő véralvadásgátlót...

Ha egy nő véralvadásgátlót szed, elvérezhet a havilavina idején?!

Figyelt kérdés
Én pl. 8 mg Syncumar-t tolok naponta,a fogínyvérzés szinte állandó,mondjuk a felületi hámsérülések, vágások furcsamód gyorsan regenerálódnak, viszont a fogorvos már nem vállal el ennyi alvadásgátlóval.............Szóval, mi van, ha egy nőnek kell ennyit szednie? Meghalhat?!
2009. aug. 11. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
hnap reggel teló. és hívod a háziorvost.. sztem.. mióta szedsz? volt már havid azóta mióta szeded? a doki biztos nemhülye, aki felírta, de mindenképpen konzoltálj háziorvossal!
2009. aug. 11. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz ettől elvérezni szerintem, mert ez amúgy sem igazi vér ami onnan jön, hanem a méhednek a felülete ami leválik majd újra képződik, szerintem nem tud annyi kijönni, nem mint ha elvágod az ujjad és a vér csak jön. Igyál sokat!
2009. aug. 12. 17:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Isom eleget, köszi! :D:D

Mellesleg férfi vagyok, csupán kíváncsi voltam, hogyan működhet ez a szer a hölgyeknél.A 8 mg ugyanis olyan orbitális mennyiség, hogy a gyógyszertárban mindig megkérdezik;- Biztos, hogy önnek ennyit kell szedni?!..........:)

2009. aug. 12. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
De kedves vagy... én meg már itt parázok, hogy egy nő társam épp kezd elvérezni... Akkor neked csak a fogínyed vérzik? Nincs rá valami más gyógymód?
2009. aug. 13. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom...............Kullancsom volt 3 éve, abból lett egy vírusuos agyvelőgyuszi, rá egy hétre agytrombózis..............Állítólag életem végéig szednem kell!
2009. aug. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!