Van ciki sztoritok a menstruációtokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
mikor,hol,mi történt?
nekem csak az volt gáz,mikor biciklizés előtt jött.
és nektek? :)
2012. nov. 1. 22:31
11/17 anonim válasza:
Még véletlen sem hívnak Bettinek.
Szerintem ez sok emberrel megtörtént :D.
12/17 anonim válasza:
Egyszer nyáron láttam a sétálóutcában egy kislányt, kis egyberuciban, akinek már a vádliján folyt éppen...elég bizarr látvány volt.
13/17 anonim válasza:
Irodalom tanárom mindig miniszoknyát hord és amikor lehajolt láttam, hogy az egész combja tiszta vér....:/
14/17 anonim válasza:
Moziba mentünk a nővéremmel és egy fiúval (akibe belé voltam zúgva). A mosdóban vettem észre, hogy olyannyira átáztam, hogy a nadrágom tiszta vér volt. Szerencsére volt a táskámban csere fehérnemű, így megoldottam. De élmény volt így véresen, kézen fogva végigülni a filmet. :)
15/17 anonim válasza:
megvolt 4 napig,utána (mint mindig szokott) rendesen befejeződött.. már fehér folyás is volt(mensi után mindig van) aztán mondtam magamban hogy tök, jó akkor már mehetek strandra....aztán strandon vettem észre, hogy még sincsen vége....a víz kimosta a bugyeszemből és a combomon folyt az enyhén piros színű véres víz. gyors beleugrottam a medencébe és ott voltam végig így nem vette észre senki
16/17 anonim válasza:
Az osztálytársamnak tesin,szekrényugrásnál. :(
17/17 anonim válasza:
Elmentem reggel otthonról nagyvárosba, délután értem haza. A nadrágom és a bugyim egy csupa merő vér volt, ráadásul volt ahol már száradt. Ismerős kocsijában is ültem, buszon is, ráadásul bevásárló központban, sétálón is sokat fordulgattam. Ki tudja mikor jöhetett meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!