Mitől van darabos folyásom, és hogyan lehetne megszüntetni?
Figyelt kérdés
Idejét sem tudom, mióta van sűrű és darabos folyásom, ami miatt több nőgyógyászt is felkerestem, de nem állapítottak meg semmit. Néha több, néha kevesebb, nem viszket, de nagyon-nagyon zavar. Hogy tudnám saját magam kezelni?2009. aug. 11. 13:46
1/2 anonim válasza:
Biztos, hogy van valami betegség mögötte, mert normál esetben a folyás nem darabos és a mennyisége is minimális (csak peteéréskor van bővebb). Keress fel egy másik nőgyógyászt.
A tesóm is hasonló problémával küzdött, a "szokásos" nőgyógyász csak legyintett és azt mondta, szokja meg a folyást. Elment egy másikhoz, aki azt mondta, hogy egy baktérium okozza, adott rá gyógyszert és azóta rendben van.
2/2 anonim válasza:
Én azért kerestem meg a mostani nőgyógyászomat, mert a neten olvastam hozzászólását és élőben is így tett: adott tablettát, hogy a párommal vegyük be. Ha visszatérne a tünet, váltsam ki a kúpot és használjam el mindet, utána pedig - de ezt mindenképp - váltsam ki azt a kúpot, ami visszaállítja a hüvely természetes flóráját. Na, ezt az utolsó lépést még sosem hallottam előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!