Lányok, a nődoki a feneketeket is meg szokta nézni?
Kevered a nőgyógyászt az urológussal....
az urológus dolga a fenékvizsgálat....
Előzőnek: butaság. Itt különféle dolgok keverednek, és a kérdező nem határolta be pontosan, mire gondol. Alapvetően kétféle céllal keveredhet viszonyba az orvos valakinek a végbélnylásával: 1 hogy magát ezt a testrészt vizsgálja, ezt a sebész, proktológus végzi, 2 hogy ezen a nyláson KERESZTÜL tapintson ki valamit, ilyet végezhet nőgyógyász, urológus (ő sem "fenékvizsgálat" céljából, hanem a prosztata és ondóhólyag érhető el így), sebész (vakbélgyulladás stb. vizsgálata), de akár belgyógyász is. Nagy a zavar a fejekben ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Szűz lányokat vizsgálHAT az orvos végbélen keresztül, de ha kellően tág a szűzhártya, azon át is végzik, valamint, ahogy valaki följebb írta, nem szűz nők esetén is előfordulhat, hülelyi vizsgálatot követően, és azzal együtt is (vaginorektális vizsgálat), bár nem olyan gyakori és jellemző, hogy valakinek egy rutinszerű nőgyógyászati vizsgálat kapcsán ezért kelljen szorongania.
Lehet lepontozni :)
Én szűz voltam mikor először mentem nődokihoz (16 évesen), és a hüvelyvizsgálat után, felnyúlt a végbelembe is. :S
Tehát, van ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!