Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem pontos a menstruáció,...

Ha nem pontos a menstruáció, akkor nincs is peteérés?

Figyelt kérdés
volt már 29 napos a ciklus, de volt 54 napos is.
2012. okt. 30. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
40 napos ciklus felett nincs peteérés.
2012. okt. 30. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Mióta menstruálsz? Ha még az elején vagy ez természetes, nem kell aggódni. 3 év alatt kell beállni a rendes ciklusnak. Később ha stressz ér vagy komolyabb betegség akkor is kimaradhat egy-egy ciklus. nem jelent feltétlenül nőgyógyászati betegséget. Az 54 naposnál nem volt peteérésed, biztos a vérzés sem volt olyan erős.
2012. okt. 30. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
10 éve menstruálok, minden menstruációm 5 napos és ugyan olyan erős 2-3 napig aztán gyengül.
2012. okt. 30. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:

"40 napos ciklus felett nincs peteérés."

Ez nem igaz így.

Nekem volt már 52 napos ciklusom is, amiben volt peteérés.

2012. okt. 30. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
4.-es: egy orvosnak jobban hiszek, mint neked...
2012. okt. 30. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
De lehet akkor is peteérés. pl a barátnőm is ugy esett teherbe hogy elötte lévő 2 honapban nem jött meg neki.... Kedves kérdező mivel ennyire nem pontos valószinüleg van valami hoprmonális probléma aminek nem ártana utána járni. ne nőgyógyászhoz menj hanem endokrinológushoz. Az ő szakterülete ez.
2012. okt. 30. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy hormonális betegségem és nekem általában van időben peteérés viszont a hormoneltérés miatt mégsem jön meg időben mivel pont ezt gátolja egy bizonyos hormonnak a szintje ha túl magas.
2012. okt. 30. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor ne higgyél nekem, teszek rá.

Attól még nem igaz, amit mondasz. Az orvos sem úgy mondta gondolom, hogy akkor egészen biztos nincsen peteérés, hanem azt, hogy nem biztos, hogy olyan hosszú ciklusnál van.

Mint mondtam, nekem volt már 52 napos ciklusomban is peteérésem, ami igazolva van hőgörbével, tünetekkel és hormonpanellel is.

2012. okt. 30. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél rá :D Gondolom ilyen őrülten gyereket akaró nő lehetsz... -.-'
2012. okt. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!