Miért van az, hogy az egyik mellem sokkal nagyobb, mint a másik? Értelmes válaszokat szeretnék (18)
Figyelt kérdés
értelmes2012. okt. 29. 19:25
1/10 anonim válasza:
Mert ilyenek vagyunk mi nők,senkinek nem egyforma a két melle.
2/10 A kérdező kommentje:
tudom,de ez a nagy különbség sem normális
2012. okt. 29. 19:32
3/10 anonim válasza:
A nők 80%-nak nem egyforma a két melle, mint ahogy az arcunk két oldala sem egyforma, vagy a kézfejünkön az ereknek a rajzolata sem egyforma. Ez teljesen normális, legfeljebb van akinek nagyobb a különbség. A pasikat ez nem zavarja , én már rájöttem. Az én barátom még izgatóbbnak is tarja, teljesen meg van elégedve velük.Talán kétszer is rákérdeztem, harmadszor már nem fogok, mert meggyőzött róla, hogy nem zavarja.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi,egy kicsit megnyugtatott
2012. okt. 29. 19:39
5/10 anonim válasza:
Sportolsz valamit, amitől esetleg az egyik oldalad erősebb vagy szálkásabb?
6/10 anonim válasza:
3asnak akkor mind a kétszer hazudott
(18) ez meg mi? a korod?
ennyi melled van?
vagy csak ennyi értelemes választ akarsz? vagy ez a kedvenc számod és csak úgy hobbiból oda írod minden mondat végére, ja meg azt is, hogy ÉRTELMES???
7/10 A kérdező kommentje:
nem sportolok. és igen a koromra vonatkozik,ha nem tudsz normális választ irni,akkor minek irsz
2012. okt. 29. 19:54
9/10 A kérdező kommentje:
értelmes :)
2012. okt. 29. 20:02
10/10 anonim válasza:
A legtöbb nőnek nagyobb az egyik, általában a bal. Nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!