Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyik mellem nagyobb, mint a...

Egyik mellem nagyobb, mint a másik. Ez még fog változni?

Figyelt kérdés
14 éves leszek és azt vettem észre, hogy a jobb mellem nagyobb, mint a másik. Nos, elég későn érő típus vagyok szóval eddig (szerencsémre) még nincs olyan nagy mellem. Sőt. Azt azért nem mondom, hogy elől deszka vagyok mert nem. A lényeg az, hogy ez még tud változni? Mert én ezt olyan cikinek érzem, hogyha majd elkezd még jobban nőni akkor az egyik nagyobb lesz mint a másik. Ezt egyenlőre még csak én veszem észre mikor öltözök és meztelen vagyok meg ha szivacsos melltartót veszek fel akkor sem látszik kívülről. Viszont ha majd később esetleg meztelenül kell majd a pasimmal lennem akkor az úgy elég cikinek tartom hogy az egyik nagyobb.
2012. okt. 14. 13:23
 1/4 anonim válasza:
Fog. Mindkettő lesz még nagyobb is. A mellük pedig másoknak sem egyforma, mint ahogy ha megnézed a két lábad sem egyforma.
2012. okt. 14. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, még bőven fog változni a melled, bár egy kicsi különbség mindig is lesz köztük.
2012. okt. 14. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Fog.
2012. okt. 14. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
A nők több mint 90%-ának nem egyforma és a legtöbb nőnek ruhán át nem látszik csak meztelenül. Hidd el a pasik nem tartják cikinek, aki szeretni fog igy fog szeretni.
2012. okt. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!