Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért vagyok büdös alulról?

Mért vagyok büdös alulról?

Figyelt kérdés
Minden nap rendszeresen mosom a nemi szervemet, de ennek ellenére is érzem mindennap a szagát. Ha csak ülök és nincs keresztbe téve a lábam, akkor is érzem hogy száll a szag felfele és ez elég kellemetlen amikor ül valaki mellettem. :( Bugyit is mindennap cserélek, nem vagyok igénytelen, de mégis lehet érezni a szagát állandóan. sűrűn folyik belőle ilyen színtelen váladék, ez mitől van szerintetek? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!
2012. okt. 29. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok: a nőgyógyásznak ez természetes, hogy Téged megvizsgál. Nekünk kínosabb ugye, akik levetkőzünk. De most muszáj lenne, mert azt a kenetet csak le kéne venni valahogy és minél előbb. Ha sokáig fent áll ez a gyulladás

egyre nehezebb lesz kezelni is, és ha felfelé terjed kismedencei gyulladás lesz a következménye. Az azért komolyabb. Kapd össze magad,kérd meg,hogy valaki kísérjen el akár anyukád, akár egy jó barátnőd.

Persze maradhat minden a régiben, de nem akarlak elkeseríteni akkor egyre büdösebb leszel és egy kisebb fajta teremben megérzik rajtad, nem kell melléd ülni sem.

2012. okt. 29. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne folyékony szappannal mosakodj, hanem rendes intim lemosóval és próbáld meg, hátha a tisztasági betét (nem illatosítottra gondolok) elfedi a szagokat.
2012. okt. 29. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Előbb-utóbb majd el kell menned nőgyógyászhoz, ezért érdemes lenne keresgélned egy megbízható női orvost, aki elött azért nem annyira ciki a vetkőzés és a terpesztés, mint egy férfi elött. És feltehetőleg együttérzőbb is, hiszen időnként ő is csak jár nőgyógyászhoz ahol neki is vetkőznie kell...
2012. okt. 29. 18:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Milyen gyakran mosod a nadrágokat?

Szappant semmiképp ne használj, mert felborítja a hüvely-egyensúlyt. Vagy ne használj semmit, csak meleg vízzel mosakodj, vagy valamilyen tejsavas intim mosakodót használj.

Viszont szerintem valamilyen bakteriális fertőzésed lehet, úgyhogy muszáj lesz elmenned orvoshoz.

2012. okt. 29. 20:11
 15/17 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2012. okt. 29. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, elhiszem, hogy 15 évesen félsz elmenni nőgyógyászhoz, de ez most olyan helyzet, amikor muszáj. Ha nem kezelik a betegséged, akkor tényleg tovább fog terjedni a belső nemiszerveidre és bizony meddő is lehetsz tőle. A másik meg,hogy ez magától nem fog elmúlni és a végén már nagyon kínos lesz a jól érezhető szagod, mert az lesz előbb-utóbb.
2012. okt. 30. 09:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Az is számít, hogy milyen fehérneműt viselsz, ha nem pamutot, hanem műszálasat, akkor még fertőzés nélkül is lehet, hogy büdös leszel, főleg ha farmer van rajtad és nem mosod ki elégszer.

Ha a fent leírtak nem állnak fenn, javaslom a nőgyógyászt.

2012. okt. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!