Mért vagyok büdös alulról?
Harmadik vagyok: a nőgyógyásznak ez természetes, hogy Téged megvizsgál. Nekünk kínosabb ugye, akik levetkőzünk. De most muszáj lenne, mert azt a kenetet csak le kéne venni valahogy és minél előbb. Ha sokáig fent áll ez a gyulladás
egyre nehezebb lesz kezelni is, és ha felfelé terjed kismedencei gyulladás lesz a következménye. Az azért komolyabb. Kapd össze magad,kérd meg,hogy valaki kísérjen el akár anyukád, akár egy jó barátnőd.
Persze maradhat minden a régiben, de nem akarlak elkeseríteni akkor egyre büdösebb leszel és egy kisebb fajta teremben megérzik rajtad, nem kell melléd ülni sem.
Hány éves vagy?
Milyen gyakran mosod a nadrágokat?
Szappant semmiképp ne használj, mert felborítja a hüvely-egyensúlyt. Vagy ne használj semmit, csak meleg vízzel mosakodj, vagy valamilyen tejsavas intim mosakodót használj.
Viszont szerintem valamilyen bakteriális fertőzésed lehet, úgyhogy muszáj lesz elmenned orvoshoz.
Az is számít, hogy milyen fehérneműt viselsz, ha nem pamutot, hanem műszálasat, akkor még fertőzés nélkül is lehet, hogy büdös leszel, főleg ha farmer van rajtad és nem mosod ki elégszer.
Ha a fent leírtak nem állnak fenn, javaslom a nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!