Mért vagyok büdös alulról?
Figyelt kérdés
Minden nap rendszeresen mosom a nemi szervemet, de ennek ellenére is érzem mindennap a szagát. Ha csak ülök és nincs keresztbe téve a lábam, akkor is érzem hogy száll a szag felfele és ez elég kellemetlen amikor ül valaki mellettem. :( Bugyit is mindennap cserélek, nem vagyok igénytelen, de mégis lehet érezni a szagát állandóan. sűrűn folyik belőle ilyen színtelen váladék, ez mitől van szerintetek? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!2012. okt. 29. 12:17
1/17 anonim válasza:
Talán pont az a baj, hogy túlzásba viszed a puncid tisztítását, és így nem csak a káros baktériumokat ölöd meg, hanem azokat is, amik védenék a hüvelyed.
2/17 anonim válasza:
Első vagyok. Mivel szoktad mosni a nemi szerved?
3/17 anonim válasza:
Ilyenkor kevert bakteriális hüvelygyulladás áll általában a háttérben. Valahonnan sikerült ezt összeszedned sajnos.
Gondolom kicsit ilyen halszagra emlékeztető kellemetlen szag. Viszont jól kezelhető. A nőgyógyászaton kell kenetet csináltatnod és ott írnak fel megfelelő szert. Van erre egy jó krém / nálam bevált/: Dalacin, de ezt csak orvos írhatja fel. Mostanában nem menj usziba és mensesz alatt ne használj tampont, mert a gyulladásos és az ott lévő állandó váladéktól felázott hüvely hám nagyon sérülékeny
4/17 anonim válasza:
Milyen lemosót használsz? Milyen anyagból vannak a bugyik? Használsz tisztasági betétet?
5/17 A kérdező kommentje:
sima folyékony szappant használok, nem használok tisztaságit
2012. okt. 29. 14:59
6/17 anonim válasza:
Első vagyok. Az lenne a legbiztosabb, ha orvoshoz mennél.
7/17 A kérdező kommentje:
nem akarok orvoshoz menni, férfi a háziorvosom nagyon ciki lenne :$$
2012. okt. 29. 15:38
8/17 anonim válasza:
Első vagyok. Nem is háziorvoshoz gondoltam, hanem nőgyógyászhoz. Ne az orvos nemét nézd, mert mindkét nemnél van jó orvos és rossz orvos is!!! Egy férfi orvos se akar semmi rosszat Tőled csak segíteni!!!
10/17 A kérdező kommentje:
utolsó!!
nem járok nőgyógyászhoz :-)
2012. okt. 29. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!