Viszket a fenekem. Mitől lehet?
Pár napja voltam nőgyógyásznál, azzal a panasszal, hogy egyik napról a másikra bepirosodott az egyik oldalon a kisajkam, és mintha megnagyobbodott volna...adott rá gyulladáscsökkentőt, de a helyzet nem sokat változott. igazából szúró érzésem van, pedig sehol egy apró seb rajta...kenegetem én, de mostmár a fenekem is elkezdett viszketni a végbélnyílásom körül. LEhetséges, hogy ez a fertőzés/gyulladás ráhúzodott? Vagy teljesen mástól van?
Sajnos a nőgyógyászati panaszaim az új párom óta vannak, lehet, hogy elkaptam valamit? ( sokszor volt hüvelgyulladásom/gombám mostanában)...mi lehet ez? Segítsetek
szia!
szerintem valamilyen bakteriális/esetleg gombás/ fertőzésed van. ha az új párod óta jelentkeztek ezek a tünetek, akkor valószínű, hogy ő hozott valamit a kapcsolatotokba! nem kell megijedni! kenegesd a krémmel, csak sajnos, ha neki is van, akkor egyedül a Te kezelésed nem sokat segít, mert őt is ki kéne kezelni, közben pedig semmi sex...
a hüvelyfertőzés igen ráterjedhet a végbélre. de az is lehet, hogy aranyered van...
a kisajkad, hol van bedagadva? a végbélnyílásodhoz közel inkább egy ponton, vagy az egész?
szerintem menj el még egyszer a nőgyógyászhoz, mond el a panaszod, kérdezd meg a Párod, h ő nem viszket-e, nem piros-e nemi szerve. mond el a nőgyógyásznak, h mióta vannak a panaszaid. érdemes hüvelyváladékot levenni, hogy megnézzék, van-e fertőzés. és ha igen, akkor közösen mindkettőtök egyidejű kezelése ajánlott.
remélem rendbejössz! :)
Az a helyzet, hogy a páromnak nincsenek panaszai. De hallottam már, hogy lehet ő hordozó, attól függetlenül, hogy panaszmentes.
Egyébként az egész bal kisajkam mintha megnagyobbodott volna...duzzadt egy kicsit...nem nagyon, csak zavaró. Zuhanyzás közben vettem észre, azt hittem először, hogy valami hólyag, utána néztem meg tükörrel...A másik problémám, hogy a hüvelybemenet végénél, majdnem a gátnál van némi bőr...talán több, mint másnak....eddig sohasem okozott problémát, mostanában ezis néha bereped sex közben...pedig óvatosak vagyunk...voltak már durvább eseteim is...Van akinek van ilyenje? A nődoki azt mondta ez természetese, és hogy a nőgyógyászat egy szürke foltja..nah, de ha eddig nem volt vele bajom, akkor most miért? Ahh...bocsi a hosszúságért, csak idegesít, hogy nem tudok egy jót szeretkezni, mert mindig van valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!