Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszérre milyen véralvadást...

Visszérre milyen véralvadást segítő tablettát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Aki szed,milyet? és használ?

Nekem nagyon fájnak a lábaim a visszértől,és csak egyre több van!

Amúgy a műtét mennyibe kerül 18 év alatt?és fölött?

2009. aug. 10. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Visszérnek, miköze a véralvadàshoz? Esetleg tromozist kaphatsz tôlük! Szerintem érszükületre gondolsz! Jobb lenne, ha megnézetnéd dokival és kideritené mitöl alakult ki, és arra javasolna kezelést! De addig is a vadgesztenyekrémmel kenheted, de mindenképp nézesd meg! Mert tényleg trombozist kaphatsz! Amugy pedig vérhigitot szoktak adni, de azt se kapsz hasraütésre a gyogyszertàrban vény nélkül!
2009. aug. 10. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! :)

ha fáj, nézesd meg orvossal! az nem árt! vény nélkül nem kapsz alvadásgátló krémeket, némelyiket talán, de ne használd, ha nem indokolt! ezeket trombózis megelőzésre szokták felírni...

visszértorna!

létezik gumiharisnya, direkt visszérre!

orvosi vizsgálat!

[link]

2009. aug. 10. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért akarsz véralvadást segítő tablettát visszérre. Ha arra gondolsz, hogy könnyen elpattannak a hajszálereid mert gyengék és tágultak és gyakran van véraláfutásod, akkor van érerősítő tabletta, amit vény nélkül megkaphatsz a patikában (Rutascorbin). Ha nagyobb fokú visszértágulatra gondolsz a lábszáradon, arra nem jó a véralvadást segítő gyógyszer, eleve hajlamosabb vagy trombózisra a nem megfelelő vénás visszaáramlás miatt. Egyébként én még nem hallottam ilyen gyógyszerről. Visszérre jó pl. a Venoruton gél, vagy a Vadgesztenye krém stb. Van rá gyógyszer is úgy tudom. Ezzel együtt kompressziós harisnya, vagy fásli, amit még reggel, ágyban fekve kell feltenni, hogy úgy tartsa meg az ereket. Ha műtéti megoldásra gondoltál, akkor érdeklődj háziorvosodnál. Mutasd meg neki, mert ha orvosilag indokolt a műtét, akkor úgy tudom, tb-re megcsinálják.
2009. aug. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!