15 évesen ez magasnak számít?
Figyelt kérdés
ha nagyon kihúzom magam akkor vagyok 162cm , ha nem akkor 159 ez magasnak számít?2012. okt. 28. 16:04
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó ez még felnőtt korban is. :) De ha azt mondja valaki, hogy nem jó, akkor sem tudsz mit tenni. :)
2/4 anonim válasza:
Nem,azt is számold hozzá, hogy lehet hogy már nem is nősz. Persze elvileg még igen,de én általános végére elértem a 164 cm-t ,és azóta is annyi vagyok.
3/4 anonim válasza:
Nem, az átlag felnőtt női magasság 164 cm. Én 14 évesen 173 cm voltam, azóta nem nőttem (most 19 vagyok). Ettől függetlenül még nőhetsz, de az tuti, hogy magasnak nem számítasz.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít magasnak, mint már írták egy páran. Én 15 évesen 176 centi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!