A 7,5-ös TSH nagyon magasnak számít?
Nem olyan vészes, de gyógyszer kell mindenképp. Csak figyelj oda nagyon magadra, mert nem ellenőrzik sűrűn, (fél évente), és ez alatt sokat változhat.
Nekem 8 felett volt, kaptam gyógyszert és kb 5 hónap alatt helyreállt minden, de aztán lement 0.00-ra. Most ott tartok, hogy teljesen összezavarodott a hormonháztartásom sajnos, mert mindig csak fél évente ellenőrzik...addig meg sok minden változhat.
De ne aggódj a gyógyszer hamar helyreállítja az értékeket.
ma 22:09
Érdekes orvosod van, nekem az elején havonta ellenőrizték egy darabig, aztán 3 havonta az első évben, utána csak fél évente. De ha néha úgy érzem le szoktam menni a háziorvoshoz is közte kérni egy TSH vizsgálatot. Elég félvállról veszik az eseted szerintem....:/
tegnap 22:25
Igen, teljesen igazad van...egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy mi van velem. Nagyon felelőtlen orvoshoz kerültem, aki mindenkit elhanyagol. Most miatta tartok ott, hogy teljesen rosszul érzem magam és összezavarodott a szervezetem.
Ez van sajnos, idővel jobban leszek remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!