Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Hüvelygombám van,...

Mit tegyek? Hüvelygombám van, de nem merem elmondani anyukámnak, mert félek hogy orvoshoz visz!

Figyelt kérdés
14 éves vagyok , még nincsen menstruációm . Lehetséges hogy a gomba miatt van ? Egyébként anyukámmal még soha egyetlen szót sem váltottunk az ilyen lányos dolgokról . Van egy nővérem is, de még vele sem dumáltam erről . Én nagyon szeretnék tőlük segítséget kérni , de nagyon félek , hogy orvoshoz visznek!!!! Ez a rémálmom ! Kérlek adjatok tanácsot !!!
2009. aug. 9. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem gomba. A gombánál fehér, túrós szerű folyás van tudomásom szerint. Lehet valamilyen bacis fertőzés akár. A legegyszerűbb az lenne, ha dokihoz mennél, venne egy kenetmintát (Ez nem fáj), elküldeni tenyésztésre, és meglenne h van-e ott valami a normális flórán kívül. És lehetne kezelni. De azért mert a tv-ben a canestennél azt mondják, minden második nő gombás, azért ne gondold azt, hogy te is az vagy és a canesten a megoldás.

Nekem 13 évesen jött meg. De biztos nem a gomba miatt nem jön meg, ha egyáltalán gomba. Nem szedtél mostanában (Vagy a tünetek megjelenése előtt) antibiotikumot?

2009. aug. 10. 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
22.54-es olvasd már figyelmesen amit írtam. Én nem fogamzásgátló gyógyszerről beszéltem, hanem arról, hogy a vizsgálat alapján dönt az orvos, hogy gombára milyen gyógyszert, avagy kúpot ír fel. Eszembe sem jutna, két felnőtt gyerekem van nem most kezdtem gyereket nevelni és nem is így neveltem őket, mint a kislány anyukája.
2009. aug. 10. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez sztem nem gomba. ilyesmim nekem is volt már párszor, hogy megnövekedett a folyásom mennyisége és kicsit viszketett alul, antibiotikumos kezelés után. de ha először van ilyened, tényleg el kell menni orvoshoz. egyedül is elmehetsz, nem vagy már olyan kicsi. ennyi idősen már kísérő sem kell.
2009. aug. 10. 14:29
 14/15 anonim válasza:
Ha a fiúk leléptek nyugodtan szólj anyukádnak, a szomszéd néninek és egy finom kakaó mellett beszélgessetek a HÜVELYGOMBÁRÓL. Orvoshoz nehogy elmenj vele...
2009. aug. 11. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:

08-10 09:01

pedig pont a fog.gátló gyógyszerről írtál. mintha normális lenne azt szedni.

"Ha már ez rémálom, akkor mi lesz később amikor már szexuális életet élsz. Mert akkor félévente menned kell majd vizsgálatra a fogamzásgátló gyógyszer miatt."

ezt TE írtad, ne mondd már, hogy nem írtál ilyet.

2009. aug. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!