Mi az, amit már nem tűrnétek el egy nőgyógyásztól?
Molesztálás meg hasonlók.
Mit gondoltok, Nektek mi az, amit már nem vagytok képesek elviselni a nőgyógyásztól?
Mi az, ami végleg beteszi a kaput nálatok?
Remélem még senkinek nem volt efféle tapasztalata egyébként, csak elméletben érdekelne.
Pl. ha a doki vizsgálat közben a térdeden felejti a kezét vagy hasonlók.
Huh nem akartam ekkora feszültséget kelteni. A minap olvastam egy kérdést itt, és abból kifolyólag gondolkodtam el ezen.
Én szerencsés helyzetben vagyok, van egy kedves FÉRFI orvosom, aki mellesleg kommunikatív. Elviseli, hogy ezeregy kérdésem van, sőt azt mondta, hogy legközelebb ne felejtsem el összeírni. Megválaszolja mindet kérés nélkül. Életmód tanácsokkal is ellát. Nem szólhatok egy rossz szót sem, de nem is akarok.
Szubjektív irányú lett volna a kérdésem.
Szerintem az ilyen molesztálás és hasonlók elég ritka dolog, a legtöbb orvos nem ilyen, igenis kedvesek is tudnak lenni. Nekem már volt rossz tapasztalatom nővel is, akiből minden egyes szót úgy kellett kirángatni, és volt olyan férfi orvosom is, aki kérdések nélkül tájékoztatott mindenről. Őt meg is sirattam, mikor elhunyt, azóta sem találtam olyan rendes orvost.
Szerintem senkitől nem kell félni előre és ha valamit nem szeretnél, az egy vizsgálat során soha nem kötelező. Nálam még nem fordult elő ilyesmi, hogy az orvos a térdemen hagyta volna a kezét, semmi hasonló sem.
Szerintem lehet azt érezni, hogy a doki azért érint meg, hogy a feszültséget oldja, vagy azért, mert szeret taperolni.
Egyébként én még egyetlen olyan orvossal sem találkoztam, aki molesztált volna (se nőgyógyásszal, se mással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!