Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt még valaki aki fél a...

Van itt még valaki aki fél a nőgyógyásztól?

Figyelt kérdés

Áh én nagyon parázok tőle, pedig már nagyon el kéne mennem :S Ráadásul itt a körzeti nőgyogyinál még nem is voltam soha. Eddig akárhány dokinál voltam, mindegyiknél fájt...

És most elég nagy problémám van (lehet hogy HPV-m van) és nem merek elmenni hozzá. Plusz olyan gáznak érzem elmondani a tüneteimet... Meg levetkőzni meg ilyenek...

Van még valaki aki így érez?

2012. aug. 24. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Én. Egyenesen rettegek nőgyógyászoktól.
2012. aug. 24. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Èn szeretek menni babakori baràtom ;) csak az első alkalom volt ijesztő de nem volt para (: nem kell tőle félni...;)
2012. aug. 24. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

Keress egy kedves női dokit, sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés elötte, mint egy ffi elött.

Azonkívűl nyilván jóval empatikusabb is női voltánál fogva, félszavakból is érti problémáidat, ki nem mondott kérdéseidet is, hiszen ő nem csak könyvből tanulta az egyetemen a "nőt", mert ő is érzi ugyanazokat amit te...

2012. aug. 25. 07:00
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem a nőgyógyász neme számít, mert mindkét nemnél van jó orvos, és rossz orvos is. Sokan írtak már férfi nőgyógyászokról is jót, és nőkről is rosszat! Az alapján válassz, hogy a személyes ismerőseid közül kit ajánlanak többen!
2012. aug. 25. 07:38
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

nem egészen van ez így, bizony hogy egy fiatal lánynak nagyon nem mindegy, hogy ki elött kell terpesztenie!

és még a fentebb említett dolgok is a nő mellett szólnak...

2012. aug. 25. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Ez neked probléma, nem minden fiatal lánynak az. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére van választék mindkét nemből mindenki ki tudja választani a neki megfelelőt. Max egy picit arrébb utazik. Szabad orvosválasztás van.

Én tudok egy dokit ajánlani Pesten, akinél biztosan nem fáj és nagyon jó fej. Levetkőzni nála is le kell, mert enélkül nem tud vizsgálni, de ő az első doki, akinél nem félek a vizsgálattól én sem.

Persze ez senkinek sem kellemes, de a fogorvos sem az, sőt én minden dokitól igazából parázom...

De ha menni kell, akkor ez van..

2012. aug. 25. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

szerintem is a női doki az igazi, főleg első alkalommal!

a női orvosnak hátránya semmi sincs, legfeljebb előnye lehet azért mert ő is nő!

mennyi idős vagy? de hát azt írod, hogy már voltál nőgyógyásznál, férfinél, vagy nőnél voltál?

2012. aug. 26. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is féltem tőlük. Fúú rettegtem, aztán úgy döntöttem,hogy elsőnek nőit választok, mert nála nem kényelmetlen a levetkőzés és át tudja érezni a problémáim...Nagyjából. Teljesen kellemesen gondolok vissza az elsőre. Azóta is hozzá járok, ő az első doki akinél kötelezően megjelenek a szűréseken :)
2012. aug. 27. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!