Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek az injekciós...

Mi a véleményetek az injekciós fogamzásgátlórol?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:22
1 2
 11/15 Kata-Kata ***** válasza:

[link]

Én ezt ajánlanám, mind a tabletta, mind az injekció helyett!

Sok évet át védekeztem vele, és soha nem lettem terhes.

2012. okt. 27. 22:24
 12/15 anonim válasza:

üdv

épp a hetekben a barátnőmmel megesett story!2éve ezt használja(injekció)/használta,ujra összejött kb 6 hónapja első gyermeke apjával ->6 hónapja egyszersem védekeztek,babát szerettek volna.2hónapja látványosan megnőtt a hasa és beavatott h folyik a teje.orvoshozment hbiztosan terhes,örült,ám meglepő módon az injekció elvonási tünetek álterhességet produkálak! következő bő 1évben orvosa szerint ne is álmodjon babáról,amég a szervezete helyre nem jön

23L

2012. okt. 28. 18:11
 13/15 anonim válasza:

Három évig használtam és tökéletes volt. Nem menstruáltam, nem volt semmi fizikai gondom, és tuti megbízható. Időnként azért érdemes beiktatni egy kis szünetet, mondjuk egy-másfél évente. Én akkor (ez kb. 10 éve volt) azért hagytam abba, mert a harmadik év vége felé erős libidócsökkenést eredményezett. A negyedét nem kívántam az az előtti szeretkezésnek. Akkor még nem tudtam, hogy attól van, de leálltam vele, mert benne volt a pakliban, hogy az okozza. Mivel a párkapcsolatom amúgy rendben volt. :)

Fél év kihagyás után rendbe is jöttem libidó téren, de mondom 3 év után volt csak gondom vele. Gondolkodtam rajta, hogy vissza kéne térnem rá ismét, de negyven felé járok és hát nem lenne a legszerencsésebb. Én sajnálom, hogy nem ezt használhatom.

Szóval ha ésszel csinálod, akkor az egyik legkényelmesebb, legmegbízhatóbb és az egyik legolcsóbb fogamzásgátlás. Sajnos most már az anyagiak egyre több családban számítanak ezen a téren is.

2012. okt. 30. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Hasonlóképp rossz tapasztalatom van, szerencsére legalább nem közvetlenül, hanem "csak" az édesanyám által. Ő két évig védekezett ezzel a módszerrel, már egy bő éve nem kapott injekciót, és még mindig nem kezdett újra menstuálni (még klimax előtt van). Máig tisztázatlan alhasi panaszai is vannak egy pár hónapja, és minél többet olvasok a dologról, annál biztosabb vagyok benne, hogy azt is ez az injekció okozta. Semmiképp nem javaslom senkinek.
2012. okt. 31. 10:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem vérzésproblémáim voltak töle és libidó csökkenést is okozott szintén bár nagyon sajnálom,hogy váltanom kelletett mert nem szeretek mindennap gyógyszert szedni:(A parmatexet szintén használtam és szerintem nagyon jó bár nem a legbiztonságosabb de monduk semelyik fogamzásgátló sem ad 100%-ot:(
2012. nov. 1. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!