Mi a véleményetek az injekciós fogamzásgátlórol?
Én ezt ajánlanám, mind a tabletta, mind az injekció helyett!
Sok évet át védekeztem vele, és soha nem lettem terhes.
üdv
épp a hetekben a barátnőmmel megesett story!2éve ezt használja(injekció)/használta,ujra összejött kb 6 hónapja első gyermeke apjával ->6 hónapja egyszersem védekeztek,babát szerettek volna.2hónapja látványosan megnőtt a hasa és beavatott h folyik a teje.orvoshozment hbiztosan terhes,örült,ám meglepő módon az injekció elvonási tünetek álterhességet produkálak! következő bő 1évben orvosa szerint ne is álmodjon babáról,amég a szervezete helyre nem jön
23L
Három évig használtam és tökéletes volt. Nem menstruáltam, nem volt semmi fizikai gondom, és tuti megbízható. Időnként azért érdemes beiktatni egy kis szünetet, mondjuk egy-másfél évente. Én akkor (ez kb. 10 éve volt) azért hagytam abba, mert a harmadik év vége felé erős libidócsökkenést eredményezett. A negyedét nem kívántam az az előtti szeretkezésnek. Akkor még nem tudtam, hogy attól van, de leálltam vele, mert benne volt a pakliban, hogy az okozza. Mivel a párkapcsolatom amúgy rendben volt. :)
Fél év kihagyás után rendbe is jöttem libidó téren, de mondom 3 év után volt csak gondom vele. Gondolkodtam rajta, hogy vissza kéne térnem rá ismét, de negyven felé járok és hát nem lenne a legszerencsésebb. Én sajnálom, hogy nem ezt használhatom.
Szóval ha ésszel csinálod, akkor az egyik legkényelmesebb, legmegbízhatóbb és az egyik legolcsóbb fogamzásgátlás. Sajnos most már az anyagiak egyre több családban számítanak ezen a téren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!