Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha árt a fogamzásgátlóm...

Ha árt a fogamzásgátlóm muszáj kiszednek az összeset? Vagy abbahagyhatom s 1 évig leállok a fogamzásgátlóról.

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szedd be a maradékot a havi adagot, ha még van vissza belőle a mensesig, és hagyj fel vele örökre. Nem viccből mondom!
2012. jan. 18. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy árt? Ha a májfunkcióid rosszabb értéket mutatnak, azonnal le kell állnod vele. Ha köztivérzést tapasztalsz, más összetételű tablettára válthatsz.
2012. jan. 18. 12:45
 3/10 A kérdező kommentje:
az árt alatt azt értem hogy a bal lábamra nem bírok ráállni,bevan dagadva s a felső combom izületei nagyon fájnak.(a mellékhatások közt szerepel ez is) már 3 hónapja szedtem ezt a tabit s nem volt semmi de az 1-ik napról a másikra ezt történt s lábra sem bírok állni :( s minddig jobban fááj :( :(
2012. jan. 18. 15:13
 4/10 A kérdező kommentje:
de ha hirtelen leállok vele nem borul fel a hormonháztartásom ??? s nem teszem tönkre a szervezetem ??
2012. jan. 18. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha abbahagyod akkor nem borul fel, akkor kezdett az felborulni amikor elkezdted szedni....
2012. jan. 18. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért ezzel nem ártana orvoshoz menned, mert ha fel van dagadva a lábad, akár trombózis is lehet!!! Ha pedig a vérrög elindul, simán lehet tüdőembóliád. Az pedig akár halálos is lehet.

AZONNAL fordulj orvoshoz!! (És ne gyalog menj, vitesd be magad).

2012. jan. 18. 16:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen trombozist kaptam a fogamzásgátlómtól !!!30-40 cm es volt az érdugulásom s majdnem a szívemre ment ami halálhoz vezetett volna
2012. febr. 9. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezért kérek minddenkit akinek nem muszáj ne szedjen tablettát
2012. febr. 9. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled, de a gyógyszergyártók és egyes orvosoknak is akkora hasyna fűződik a fogamzásgátlók terjesztéséhez, hogy soha, de soha nem fogják terjeszteni, hogy milyen károkat okozhat!!

Szerencse, hogy megúsztad, jobbulást kivánok neked!

2012. febr. 10. 07:43
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !! Hála az Istennek mellettem volt s megtanultam becsülni az életem, hisz csak 1x élünk és nagyon rövid ez az élet :)
2012. febr. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!