Mit tegyek, már 2 hónapja késik? :O
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan egy éve van meg a mensim, általában rendszeres is, viszont kb. 2 hónapja késik. Lehet az miatt, mert elég nagy stressz volt az iskola váltás (Közép iskola)?
15/L
2012. okt. 22. 16:48
1/8 anonim válasza:
Ha nem élsz nemi életet, akkor egyelőre várhatsz. Ha a következő sem jön meg, menj dokihoz.
Ha élsz nemi életet, akkor csinálj tesztet.
2/8 anonim válasza:
Ha a következő hónapban sem jön meg a menstruációd, akkor mindenképpen menj orvoshoz!
3/8 anonim válasza:
Nem szedtél valamilyen szert, ami befolyásolja a hormon-háztartást?
4/8 A kérdező kommentje:
Terhesség kizárva, mivel még nem élek nemi életet. Legalább annyival előrébb vagyok. :) Úgy, különlegesebb gyógyszert nem szedtem, még Szeptemberben volt egy kis megfázásom, de semmi extra. Remélem, hogy csak a stressztől van, mivel mostanság nagyon sok minden összejött. Köszi a válaszokat. Sikerült egy kicsit megnyugodnom.
2012. okt. 22. 17:33
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen a Te korodban valahogy 15-16lehettem es nem jott meg azt hiszem pont 2 honapig. Ha nem elsz nemi eletet, vagy esetleg nem kezdtel el drasztikus fogyokurat, vagy ugy erzed hogy nagyobb trauma vagy valtozas nem jott az eletedbe akkor nem hiszem hogy problema lenne.
6/8 anonim válasza:
nem élsz nemi életet? istenem fogadd gratulációm :) végre látok valakit aki nem azért kérdezi 15 évesen mert fél a terhességtől.... istenem legyél büszke magadra te is nagyon!!!! :) egyet értek az előttem szólokkal, mindenképp menj el orvoshoz ha nem jön meg a jövő hónapban, lehet valami kis gyulladásod van
7/8 anonim válasza:
Totál felesleges orvoshoz menned... a te korodban akár 1-2-3 hónap kimaradás is normális...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok. :) Köszönöm az egyik válaszadó dicséretét is. Igazából még barátom sem volt, úgy hogy a terhességtől nem félek. :D
2012. okt. 26. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!