1 hónapja késik a menzeszem, mit tegyek, hogy sürgessem?
Voltál már orvosnál, hogy miért jön meg ritkán a menstruációd?
Védekeztetek?
20/l
Megbízol a fiúkban?!... 8-o
Fogalmad sincs, milyen gyorsan le tudnak lépni a fiúk, ha ott a baj... És akkor mit csinálsz?!...
Nem ők fogják kihordani a gyereket és aztán megszülni, felnevelni... Majd rohangálhatsz egyik bíróságról a másikra, hogy kapjon a gyereked 5000 forint gyerektartást...
Nem lenne jobb, ha te gondoskodnál a fogamzásgátlóról???...
Ha annyira nincs pénzetek, azért óvszerre még futja, te vedd meg és ragaszkodj hozzá, hogy a fiú használja!!!...
ok, drága az óvszer
és egy gyereket felnevelni szerinted olcsóbb? mert akkor hajrá...
20 évesen ilyen felelőtlennek lenni a XXI. században...
khm. tisztelt 15:21-es kommentelő.
Mint mondottam volt egy közel 5 éves kapcsolatból léptem ki. Akikkel az elmúlt 5 évben (mindösszesen 2 nálam több évvel idősebb fiú) összeszűrtem a levet nem léptek volna le, előbb vetetném el a gyermeket. Az elmúlt években tehát lett volna rá bőven alkalom, hogy butaságot kövessek el, de még így 20 évesen is egyenes háttal nézek bele a tükörbe. Koromtól eltekintve tudom, hogy mi mivel jár, nem kell ilyen téren kioktatni, sosem voltam az életképtelen buta kislány fajta. Eddig jól csináltam és mindent ugyanúgy. Az új kapcsolatomban talán még a másik fél jobban ragaszkodik hozzám, mint én őhozzá. Szó volt már arról, hogy HA BECSÚSZNA és kifutnék a 3 hónapból. Ő foggal-körömmel ragaszkodna a saját kiskölykéhez, nem olyan családból származik, ahol ha baj van hátat fordítanak a szeretteiknek. Megértésed nagyon szépen köszönöm! Inkább sorolj egynéhány okot, hogy szerinted mi végett késik (ismét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!