Ez így rendben volt? 12/L
Figyelt kérdés
megjött a 2. menstruációm de anyunak nem szóltam. a pizsama nadrágomat jól 'kisikáltam' a bugyimat eldobtam és lezuhanyoztam.raktam a tiszta bugyimba 2 tisztasági betétet mert az egészségügyi akkora mint egy pelenka.+még egy zsepit is raktam a betétek fölé és amikor pisilek mindig kiveszem és újat rakok be. anyunak nem szóltam. jól csináltam a dolgokat?:))2012. okt. 22. 16:37
1/17 A kérdező kommentje:
de buta vagyok 2x írtam hogy anyunak nem szóltam bocsi :D
2012. okt. 22. 16:37
2/17 anonim válasza:
nem mert előszőr is szóljál anyukádnak!!!
másodszor meg a tisztasági meg a zsepi lósz*rt se fog érni ha jön egy kicsit erősebb vérzés, nem véletlen olyan nagy az eü betét. anyukád előtt meg nem ciki ő is nő
3/17 anonim válasza:
Nem, egészségügyit kell ilyenkor használni! Hidd el, megfogod szokni, de mindenképp szólj anyukádnak!!! :)
4/17 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla :D de amúgy reggel raktam egy zsepit amikor még itthon voltak és nem mertem zuhanyozni és az sem ázott át pedig sok vér volt rajta :) szerintem már elég "érett" vagyok ahhoz hogy egyedül intézzem nem?:D
2012. okt. 22. 16:42
5/17 A kérdező kommentje:
nem kell mindenről tudnia anyunak...mert csak az elsőről tud. ha majd rákérdezz hogy 'a bajod nem jött meg'? akkor megmondom neki hogy de. .: D
2012. okt. 22. 16:43
6/17 anonim válasza:
nem lesz elég a zsepi... meg betétből is van ezer féle kisebb nagyobb...gondolom csak anyukádé van otthon, beszéljétek meg hogy neked kisebb kéne.
7/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem csináltad jól! Anyukádnak kellett volna szólni!
8/17 anonim válasza:
Nem dobhatod el minden menstruációnál a bugyidat!
9/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__35658..
A tisztasági betét nem ezekre a napokra való. Ilyenkor eü betét kell és abból is a szárnyas fajtát javaslom. Marha ciki, ha mondjuk az ember a suliban ázik át... Nem csinálod jól a dolgokat. Beszélj anyukáddal!
10/17 anonim válasza:
Szólt az anyukájának! Ez már a 2. alkalom! Az elsőnél szólt ilyenkor tényleg el tudja magától is intézni. Amúgy szerintem hazsnálhatsz tampont is én is 12 évesen kezdtem tampont hazsnálni sokkal kényelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!