El kell mondani? 12/L
Figyelt kérdés
ti elmondtátok anyukátoknak a 2. menstruációtokat?mert nekem megjött és cikinek tartom elmondani.az elsőről már tud. akkor ezt nem muszáj elmondani? mi a teendő? zuhanyozzak le?? köszi a válaszokat.12/L2012. okt. 22. 13:08
11/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz :))))))
2012. okt. 22. 14:29
12/21 anonim válasza:
Nem kell minden hónapban bejelenteni, de a bugyidat meg könyörgöm ne kidobd, hanem áztasd be langyos vízbe és szórj rá egy adag mosószert, hogy kiázzon.
13/21 A kérdező kommentje:
már késő :DDD a kuka mélyén lapul :D
2012. okt. 22. 16:34
14/21 anonim válasza:
Sebaj. Ennyi idősen én is dobtam ki bugyit, amiért összevéreztem. Aztán 14-15 éves korom körül jöttem rá, hogy igazából ki is lehet mosni gyorsan :D
15/21 A kérdező kommentje:
hát igen de olyan macerásnak tűnt :P becsomagoltam egy újságba és kidobtam a kukába :D mostantól hordani fogok tisztasági betétet hogy ne kelljen kidobnom többet :)
2012. okt. 22. 16:39
16/21 anonim válasza:
Hallod ne idegesíts már. Mi az, hogy macerás? Undorosz a saját koszodtól? Fogsz egy lavór vizet, előtte folyó víz alatt kicsit átöblíted, belerakod a langyos vízbe és szórsz mosóport. Ennyire ne legyél már magatehetetlen. Én egy bugyit nem dobtam ki...
17/21 A kérdező kommentje:
nem egyedül lakok otthon, itt jövés menés van, és elég érdekes lenne ha benyitna valaki a fürdőszobába (igen,nincs kulcs)
2012. okt. 22. 17:14
18/21 anonim válasza:
Itt sincs kulcs, de mindenkibe szorult annyi neveltség, hogy bekopog, ha zárva van az ajtó, de otthon ez miért ciki?? Nem sutyziban az ereid vágod fel, hanem eltakarítasz magad után úgymond. Anyukád előtt ezen nincs mit szégyellni, feltételezem édesapád is fel van világosítva a női test működéséről, kistesót kizavarod, a nagyobb meg már biztos képben van, ha te is.
19/21 anonim válasza:
Nem kell, DE MIÉRT LENNE CIKI??? Én is annak éreztem 12 évesen, de hamar rájöttem, hogy nincs semmi értelme. Az is ciki lesz, ha majd elfogynak a bugyijaid és anyukád rákérdez, hogy hol vannak!!!
Menstruáció alatt naponta mindenképp kell ott lent mosakodni. Anyukádat megkérheted, hogy vegyen nedves intim törlőkendőt, így wc-zés után is jobban meg tudod magad törölni.
20/21 anonim válasza:
Igen mond el. Kivel tudnád megbeszélni, ha nem vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!