Valaki megtudná mondani mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ha a barátommal lefekszünk folyamatosan fáj ahogy mozog,mintha nem is tudom kifejezni mennyire fáj. Óvszer nélkül szexelünk mert fogamzásgátlót szedek.
Utána néztem a nászúti hólyag hurutnak(felfázás) mert barátom arra tippelt,el akarok menni a nőgyógyászhoz de gondolom megkérdezem itt az embereket. Előre is köszönöm!
2012. okt. 7. 17:55
1/3 anonim válasza:
Ha ez állandó,akkor mindenképp meg kell említeni az orvosnak.Viszont nem mindegy az sem,mióta élsz szexuális életet,mert ha az elején vagytok,akkor normális,hogy akár az első hónapokban is fájhat.Viszont okozhatja gyulladás is.
2/3 A kérdező kommentje:
8 hónapja hogy együtt vagyunk és csináljuk is..(: bár így havonta 12-20-szor csináljuk. lehet ettől nem?
2012. okt. 7. 18:22
3/3 anonim válasza:
szerintem az önmagában nem feltétlenül indokolja,de nem kizárt.Mivel mindenki egyedi...Esetleg ha óvszert használnátok,valószínűbb lenne,kidörzsöli,azért...de nem írtad,konkrétan milyen a fájdalom.a nyálkahártya fáj vagy úgy alapjában az egész?
Szerintem orvost mindenképp fel kell keresned,mert ezt a távolból nem lehet megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!