Hogyan bírnám párnapot késleltetni a menstruációmat?
Figyelt kérdés
Legutóbb Július 9.-én jött meg. Tehát holnap lesz 1hónapja. A mellem kicsit feszül.. Ez lehet annak az oka hogy holnap fog megjönni? De semmi folyás, sem fehér, sem barna... A hasam sem fáj... Holnap pedig már elígérkeztem hogy megyek a strandra a barátaimmal,(16éves vagyok,2éve menstruálok) Hogy bírnám késleltetni hogy holnapra ne jöjjön meg?:S2009. aug. 8. 19:09
1/4 A kérdező kommentje:
Holnap kéne hogy megjöjjön, ha elkezdek ma citromos vízet inni akkor elképzelhető hogy holnapra nem jön meg?:S Nem akarom h meglegyen a strandon.. :S:S
2009. aug. 8. 19:22
2/4 anonim válasza:
Sehogy. A citromlével akkor sem lehet biztosan késleltetni, ha korábban kezded a fogyasztását.
4/4 anonim válasza:
szia! én is a citromleves taktikát hallottam a barátnőmtől de én biztos nem tudnám legyűrni a torkomon. De egy próbát szerintem megér. Amúgy ha mégis megjönne akkor tampont nyugottan használhatsz ilyenkor. Ha viszont betétet használtál eddig próbáld ki az o.b. minit. Én is azt fogom majd kövi mensikor, mert elegem lett a betétből. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!