Menstruálok, de már nem vérzek?
Figyelt kérdés
Szóval eddig megvolt rendesen , de ma már nem jön ki csak ha megtörlöm belül még eléggé véres vagyok. Ez mitől lehet? Lehet azért mert most múlik el és már nem jön ki?
(szerdán megyek orvoshoz csak addig is nyugodt szeretnék lenni)
19L
2012. okt. 21. 14:47
1/1 anonim válasza:
Ezzel en is igy voltam! Nem jott csak ha meg toroltem! :) A betetet, tampont vagy amit hasznalsz hagyd bentmert az is lehet hogy el mulik akar egy fel napra de utanna jelentkezhet! Kinel hogyan!Lehet csak egy kicsi de az is lehet hogy eleg sok! Egy egyen fuggu! Ez nem tudom mitol van de nem kell izgulni! Nyugi! Remellem segitettem! Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!