A mellbimbóm körül is van nekem is, de az már régebb óta és több helyen olvastam, hogy ott másnak is olyan, ezért azzal nem is foglalkozok/foglalkoztam.
Boldog babavárást neked! :)
Egyébként 21 éves vagyok.
Köszi a válaszokat!
És szerinted normális, hogy csak úgy spontán megerősödik???
Azt írta, hogy eddig nem volt ilyen neki!
Idézem a kérdezőt:
"Nekem sem túl stabil a hormonrendszerem, de a tesztoszteronom szintem is, és az összes többi androgén is a normáltartományban volt még 2 hónapja."
Tehát 2 hónapja még rendben volt a tesztoszteron szintje és a többi férfi nemi hormonja is. Egyébként meg ha magas lenne, az sem lenne normális, igenis kezelni kell.
Mellesleg 21 éves, azt írta, hogy most szembesült vele, hogy ilyen, ergo nem 10 éves korában volt szőrtelen, hanem egy éve. Legalábbis nekem ez jött le a szavaiból. Kamaszodni meg nem 20 évesen kamaszodik az ember.
Egyébként meg ha vannak hormonproblémái/vmilyen hormonbetegsége, szinte 100%, hogy összefüggésben van azzal, és nem fogja kiröhögni az orvosa, ha jelzi, hogy észrevett valami változást.
Nem tudom, hogy ez még lehet-e normális, nem értek annyira hozzá, de szerintem ez már sok.
Ha amúgy is jársz dokihoz, és eddig tényleg nem volt ilyen, mutasd meg neki.
Én sem gondolom, hogy hülyének nézne, miért tenné? Minden endokrinos dolgokat komolyan kell venni, ha valami hirtelen változást tapasztalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!