Mikor használtatok először tampont?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és két éve van meg. Már nagyon utálom a betétet, mert olyan hangos a cseréje, meg olyan zavaró, hogy korlátoz. Szerintetek már használhatnék tampont?2009. aug. 8. 13:33
1/9 anonim válasza:
Persze, én már a második alkalommal (12 évesen) tampont használtam, mert egyszerűen nem bírtam a betétet, naaagyon idegesített.
2/9 anonim válasza:
12 évesen és nyugodtan használhatsz.
3/9 anonim válasza:
Szintén 12, az első menstruációm óta használom.
4/9 anonim válasza:
15 évesen használtam először, mer akkor jött meg. énsem bírtam a betétet.
5/9 anonim válasza:
Én 14 évesen használtam először, bár én bírom a betétet, de azért a tampon jobb:)
6/9 anonim válasza:
Én 15 évesen használtam először.
13 évesen jött meg, és nagyon erős volt a vérzésem. Egyszer totál átázott a betét pedig nem is volt benn sokáig, a nadrágomon hatalmas folt lett és borzalmasan éreztem magam. Szaladtam haza, kisírtam magam és másnap már tamponoztam:)
Amúgy meg sokkal jobb a tampon, mintha "pelus"-ban ülsz egész nap. Szerintem :)
Nyugodtan használj.:) Kezdd a minivel :)
7/9 anonim válasza:
14évesen,vagyis most.Most van meg és tamponozok,azaz perpill betét van bent,de amúgy 3tampont elhasználtam 2nap alatt:D
Sokkal jobb mint a betét,csak ajánlani tudom:)
14/L
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. aug. 8. 14:54
9/9 anonim válasza:
Én tegnap használtam tampont elösször(11 éves vagyok).Szerintem nyugodtan használhatsz=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!