El akarom köttetni magam vagy kivetetni a petefészkem. Hogy ne menstruálhassak és gyerekem se legyen. Melyikkel oldható meg mind2? (ne legyen gyerek se mensi)
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 13:04
12/19 anonim válasza:
adok neked egy jó ötlete. menj nőgyógyászhoz, és kérd az injekciós fogamzásgátlást. 3 havonta adnak be neked szurit, és attól meg is szűnik a menzeszed. na mit szólsz???
sztem az enyém a legjobb ötlet.
13/19 anonim válasza:
örüljél neki h neked legalább van mesesed...én 18 vok de még nem jött meg és lehet h soha nem is fog szal qrva életbe b@zdmeg irigyellek!!!
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, szívesen cserélnék veled hidd el. Egy gonddal kevesebb van neked, én örülnék a helyedben.
2009. aug. 8. 14:48
15/19 anonim válasza:
Igen,jól írta az egyik válaszadó,az ilyen nőnek az agyában keresendő a bibi.Erre nem találok más szavakat. Felháborító.
16/19 anonim válasza:
Bármilyen végleges fogamzásgátlást minimum 3 gyerek után és 40-45 éves kor fölött csinálnak.
18/19 anonim válasza:
Szia ezt nem fogja neked semmilyen orvos megtenni. Miért nem lehet egy hónapba 4-5 napot kibírni? Van tampon, betét, sőt már az a tölcsér is, van mindenféle görcsoldó gyógyszer... Nem tudom hány éves vagy de gondolj arra hogy ha 3 milliárd másik nő így él többezer éve akkor talán neked is összejön... Nem bunkó akartam lenni de annyiféle módja van egyrészt a mensi könnyítésének is, másrészt a védekezésre is ha nem akarsz gyereket.
19/19 anonim válasza:
Ha itt nem lehet, akkor próbáld meg külföldön. Úgyis sz@r ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!