14L, intim szőrtelenítés kozmetikusnál? (lent)
Szóval,14 éves vagyok,és hát eléggé szőrös tipus vagyok.Lábam,hónaljam 2-3 naponta borotválom stb,és ott lent is borotválom.De egyszerűen utálom,mert szinte minden egyes szőrszál töve kipattog,és hamar visszanő,viszketek.
A lábamat régebben jártam gyantáztatni is,az nem fájt.De az intim gyanta ha jól tudom,nagyon fáj,szóval félnék vele elmenni kozmetikushoz.Meg hát elég bizarrnak is tartom,hogy punciszőrtelenítésre járjak kozmetikushoz,viszont a borotvát már nem bírom tovább.És valami olyan megoldást szeretnék,ami tovább tart 3 napnál.Vélemények?Mit tegyek?
Kedves 66%-os.
Lehet, hogy a te társaságodban levő lányok 99%-a szőrteleníti magát, de az enyémben levők nem, csak a hónuk alját és ollóval rövidítik legfeljebb.
A kérdező nem tünt arab lánynak, de ha véletlenül az, akkor csupaszítsa magát, ha ott úgy szokás.
És ha Afrikából jött, akkor vágassa ki a szeméremajkait, mert ott úgy szokás.
Európában ez egyáltalán nem volt szokás.
Kedves 77%-os
Igen , nem véletlenül nőtt oda, csak tudod ma nem belegyalogolsz a tóba és annyi a fürdés ,hanem van mindenféle tisztálkodószer mindennap új alsónemű és a többi. És még így is gombásodhat bárki, ma már nem sok jelentősége van a szőrnek, max annyi, hogy a rajta lévő bacik az izzadságot elkezdik emészteni majd a végtermékük büdös lesz.
A gyantára meg nem lesz érzékenyebb a bőröd, borotvánál nekem is világ életemben kipattogott és szőrbenövésem volt, a gyanta után ez teljesen megszűnt és semmi bajod nem lesz tőle ha olyan csinálja aki ért hozzá.
Agymosott tinik... Komolyan ti öltözködéskor egymás punciját lesitek? Vegyél fel franciabugyit, fene se látja benne hogy szőrös vagy-e.
Nyilván ha kipattogsz minden alkalommal akkor érzékeny bőröd van, ugyanúgy kipattognál a gyantától is, még lehet be is vérezne néhány helyen. Nekem is ilyen érzékeny a bőröm, eszembe nem jut borotválni sem ha nincs is párom, teljesen felesleges kínlódás. Na meg minden baci bejut oda könnyedén, aztán járhatsz állandóan nőgyógyászhoz miatta. Hülyeség ennyi idősen az ilyesmi. Ezt kéne megértened neked is, nem birka módra követni a divatot meg másokat utánozni ilyen baromságokban.
10-20 14:04
na olvasd csak el mégegyszer, kicsit figyelmesebben, érdemes!
""hónuk alját ---is /és---- ollóval röviditik legfeljebb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!