Szóval,14 éves vagyok,és hát eléggé szőrös tipus vagyok.Lábam,hónaljam 2-3 naponta borotválom stb,és ott lent is borotválom.De egyszerűen utálom,mert szinte minden egyes szőrszál töve kipattog,és hamar visszanő,viszketek.
A lábamat régebben jártam gyantáztatni is,az nem fájt.De az intim gyanta ha jól tudom,nagyon fáj,szóval félnék vele elmenni kozmetikushoz.Meg hát elég bizarrnak is tartom,hogy punciszőrtelenítésre járjak kozmetikushoz,viszont a borotvát már nem bírom tovább.És valami olyan megoldást szeretnék,ami tovább tart 3 napnál.Vélemények?Mit tegyek?
Amig nem élsz nemi életet (nagyon remélem hogy nem) addig semmi értelme teljesen szedni a fazonodat.
2012. okt. 19. 22:14
3/19 A kérdező kommentje:
Nem,nincs barátom,és magam miatt szeretném.No meg azért,hogy ha öltözünk,vagy éppen nyáron a strandon vagyunk,ne legyen dzsungelharcos vagy teljesen kipattogva.És teljesen kényelmetlenül érzem magam,amikor szőrös vagyok,azt hiszem,ezt fel lehet fogni.
2012. okt. 19. 22:14
4/19 A kérdező kommentje:
És ha nem is teljesen,a bikinivonalat mindenképpen szeretném,és ott pattogok ki a legjobban a borotvától.
2012. okt. 19. 22:15
5/19 anonim válasza:
Próbáld ki, a bikini vonalnál természetes hogy zavar.
2012. okt. 19. 22:17
6/19 anonim válasza:
Nem ciki kozmetikushoz járni, ezért van. A teljeset nem ajánlom iszonyatosan fáj, főleg ha olyan kozmetikus csinálja aki nem gyakorlott benne, de még akkor is fáj. A bikinivonal is érzékeny de kibírható, próbáld ki aztán hátha szimpibbek lesznek azok a pöttyök...
2012. okt. 19. 22:20
7/19 anonim válasza:
Ez az újkeletű szőrtelenítési mizéria abszolút nevetséges és szomorú is.Gondolod,hogy véletlenül nőtt az oda? Az,hogy valami elmebeteg divat alapján mindenki kopaszra borotválja az intim területeket,ez egyszerűen nem normális.(kissé pedofil is,nem?Ha kopasz p-t akar nézegetni az ember, 5 éveseken normális,ha nincsen szőr,de a felnőtt nőkön nem)Az emberen természetszerűleg vannak szőrök.Ma már ezt mindenki úgy kezeli,hogy nem kívánatos.Holnap már a háta közepét is borotválni fogja mindenki?Hiszen ott is szőrös.
2012. okt. 19. 22:21
8/19 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló: Valamilyen szinten megértem a fenntartásaidat,de azt hiszem,normális,ha a sok millió csupasz nő/lány mellett én lennék az,aki szőrös marad csak azért,mert 'pedofil' dolog a szőrtelenítés.
2012. okt. 19. 22:23
9/19 anonim válasza:
Igen a gyantázás jó megoldás. Több lány beszámolója alapján minél többször csináltatod annál kevésbé fáj.
Ma már a lányok 99%-a szőrteleníti magát. Igen valóban ciki ha csak Te vagy szőrös. Az arab lányok évszázadok óta végzik, már az ókori Egyiptomban is szőrtelenítették magukat a nők.
2012. okt. 20. 00:07
10/19 anonim válasza:
Nos, bizonyos bőrtípusú emberek megtehetik, hogy ész nélkül szőrtelenítenek, de a Te bőröd, úgy látszik, érzékenyebb. Ha folyamatosan leszeded, irritációnak teszed ki a bőröd, azaz gyakran lesz begyulladva. A krónikus irritáció pedig kedvez a daganatok kialakulásának. (Hát még, ha intim-tájon anyajegyed is van.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!