Volt már LEEP műtéted? Tapasztalat gyógyulás terén? Vérzés volt? Mennyi ideig? Nekem műtét után 1,5 hétre megjött, ez azóta tart. Ennek már 21 napja, ma 4 hete volt a műtét.
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nekem 2 hete volt. A műtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínű folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1,5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb.
Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi a választ.Igen,sajna sztem se normális,műtét után 1 hétig nekem is vizes vér volt,majd utána megjött,ami sztem már elmúlt,de folyamatosan vérzek,annyira,h tampont kell használnom :(
2012. okt. 20. 20:31
3/4 anonim válasza:
4 hétig semmit sem szabadna a hüvelybe tenni, tehát tampont sem. Mindenképp lásson orvos.
4/4 A kérdező kommentje:
Pihentettem magam,nem élek nemi életet már lassan 5 hete,tampont 2 hét után használtam,a dokim azt mondta,h akkor már használhatok tampont.Még mindig vérzek,de már nem annyira. :(
2012. okt. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!