Le szoktátok vágni a tampon zsinorját? Én mindig.
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 04:47
11/21 anonim válasza:
Az a zsinór nem véletlenül van ott, nem is azért, hogy rontson az esztétikai hatáson. Azért van ott, mert annak segítségével lehet eltávolítani a tampont. Miért vágnám akkor le?
13/21 A kérdező kommentje:
Azért vágom le, mert engem zavar. Ha felnyúlok akkor simán ki tudom venni. Mondom az egyik barátnőmnek is, ő is csodálkozott, mert már hallotta mástól is, de kipróbálta és azóta úgy használja. Sokkal kényelemsebb.
2009. aug. 8. 15:34
14/21 A kérdező kommentje:
09:38, mi szakadt ki? nő vagy a tampon? :)
2009. aug. 8. 15:35
15/21 A kérdező kommentje:
Ja, meg nem kell teljesen felnyomni...és úgy simán ki lehet szedni, mert még eléred az ujjaddal és ki tudod piszkálni. Pár másodperc.
2009. aug. 8. 15:36
16/21 anonim válasza:
09.38.vagyok a tamponbol szakadt ki a zsinor
17/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :) pedig ha nem nyomod fel teljesen, akkor könnyen ki lehet szedni.
2009. aug. 8. 15:42
18/21 anonim válasza:
Csakhogy az van a csomagoláson is, hogy addig kell felnyomni, amíg tudod, mert különben kényelmetlen, ha nem teszed elég mélyre. Nekem legalábbis fáj, ha nem teszem elég mélyre.
Egyébként meg nem tudom megérteni, hogy mi kényelmetlen van abban a kis zsinórban. Tör, vagy mi a fene?
19/21 A kérdező kommentje:
Zavar pl. pisilésél. Én kb. napi 20x pisilek, mert 5-6 liter vizet iszom és nem cserélem ki minden pisilésnél a tampont. Engem nem nyom, ha nem teszem fel teljesen. Nem zavar egyáltalán.
2009. aug. 8. 17:19
20/21 anonim válasza:
gondolom akkor vágja le amikor már bent van, és a felesleg zsinórt levágja annyit hagy h még kitudja húzni...gondolkodjatok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!