Szoktatok dezodort, kölnit fújni a bugyitokra?
Estére suli, vagy átdolgozott nap után, már annyira nem friss odalent sem a bugyi illata, még intim törlővel sem.
Szóval ti használtok valamit?
A kölnikben emberre ártalmas idegméreg van, a dezodorokban pedig aluminium só... A hónaljunkra, mellkasunkra fújni sem egészséges, hát még az intim helyekre...
Én a helyedben erről gyorsan leszoknék, mielőtt baj történne... :(
Tisztasági betét (akár illatosított, de szerintem felesleges), rendszeres fürdés a megoldás szerintem is.
Az intim területek pH értéke nem csak a reklámokban fontos.
Ezeket az illatfelhőket nem erre találták ki, csak lerombolják a természetes védőrendszert, aztán meg ne csodálkozz, ha dezodor nélkül tényleg szaglasz odalent, mert elleptek a bacik meg a hüvelygombák.
Az intim törlőkről nekem csak kellemetlen élményem van, olajos-ragacsos érzetet és pacsuliszagot hagyott maga után, alig vártam, hogy lemossam.
Jól szellőző ruházattal (semmi nejlon, műszál, vastag gatya nyáron) elkerülhető az izzadás, lent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!