Visszatérő, el nem múló hüvelygyulladás?
Néhány hónapja elkezdett fájni a hüvelyem, csak bal oldalon szúrt, égetett aktus közben. Aztán elmentem orvoshoz, méh és hüvely gyulladást állaptott meg, írt fel antibiotikumot meg hüvelykrémet.Ezeket egy hétig kellett használni. A kúra letelte után szeretkeztünk párommal, első alkalom nem fájt, de utána megint, és tegnap este már nagyon.
Nem tudom, mi lehet az oka, esetle volt valakinek hasonló problémája? Arra gondoltam nem lehet-e, hogy valami belső elváltozás van, esetleg ciszta? Azt látta volna az orvos vizsgálatnál... Tudnátok segíteni?
Párodat is kezelte a doki? Írt fel neki valamit? Csak mert első alkalommal nem fájt (ekkor fertőzhetett vissza).
Mindenképpen vissza kell menned és Őt is küldd el kivizsgálásra!
Próbáld ki esetleg hogy levendula olajat és/ vagy teafa olajat csepegtetsz a fürdővízhez.
Más ötletem sajna nincs.
Szegényke! :-(
Utolsó vagyok.
Ha ennyire rossz, menj el időpont nélkül!!!!
Az sztk-ban soron kívül fogadják az embert ha sürgős.
Ha magándoki, akkor meg pláne hívd fel és mondd el hogy nagyon fáj, vegyen előre, fogadjon hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!