Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor megvan a menzeszetek...

Amikor megvan a menzeszetek miket tudtok csinálni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Gondolom a szex kilőve.Ujjazás ilyesmi szintén.Valami jó program a kiránduláson illetve dvd-zésen kívül?

Köszi 17/L

2009. aug. 7. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

csinálhatod neki szájjal, és ha tampont használsz, és neki van hozzá "gusztusa" akkor újjal izgathatja a csiklódat, amitől elmész. ez volt a szex része.

a többi meg....ami jön. gondolom amikor neked nincs meg akkorsem szexeltek mindennap. csináljátok azt, amit máskor amikor nem szexeltek.

2009. aug. 8. 00:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Mikor megvan? Akkor előtérben az orális szex:P

Mivel tampont használok, így akkor is tudja kényeztetni a csiklómat ^^ Meg közben én is kielégítem őt :)

Ilyenkor "csakúgy" összebújni is nagyon jó:)

ha esetleg az anál hívei vagytok, az is mehet. Bár szerintem az gusztustalan de ha ti szeretitek akkor simánnn :D

Vagy ha a párod bírja a vért, akkor magatok alá tesztek törülközőt és gumival(szigorúan) mehet a szex is. De ilyenkor elég nagy a fertőzésveszély úgyhogy tényleg csak gumival lehet.

2009. aug. 8. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!