Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor most mi legyen?

Akkor most mi legyen?

Figyelt kérdés
Vettem ma Canesten Kombi unot..és elolvastam a leírást, és azt láttam, hogy csak 18 év felettiek használhatják biztonságosan vagy vmi ilyesmi...akkor most mi legyen? Használhatom vagy nem? És ha használhatom azt az egy darab kúpot mennyi ideig kell fenthagyni vagy mennyi ideig van az ott? Esetleg aktus történhet használat mellett?
2012. okt. 17. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz ha baj van.
2012. okt. 17. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
éjszakára kell feltenni és nem nem lehet nemi életet élni mellette. A férfit is ki kell kezelni, kenegetnie kell pár napig. Ha a nemi élethez nem gond számodra hogy nem vagy még 18 akkor nem hinném hogy a canesten ártana. Amugy nem csak 18 fölött adják az orvosok sem. A legtöbb esetben a canesten nem elég mert ujra visszatér a fertőzés, a vényköteles krémek, kupok sokkal hatásosabbak.
2012. okt. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!