Kedves nőtársaim, mi lehet ez, menten frászt kapok!?
Szuper gáz a téma, még így pötyögve is belepirulok. Szóval az van, hogy ma reggel kimondottan kellemetlen szagú átlátszósfehéres vizes állagú valami távozott belőlem. Jobban mondva távozik folyamatosan. Csütörtökön rendel a nőgyógyászom, biztosan elmegyek, már intéztem szabadságot is, de addig is tudnátok némi információval szolgálni, hogy mégis mi a fene lehet ez? Kis égő, csípő érzés is társul a bajom mellé, de nemtudom, hogy ez valós-e, vagy már csak beképzelem.
Soha nem volt semmi ilyen jellegű panaszom, kétségbe vagyok esve.
Párommal beszéltem, ő teljesen tünetmentes.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Kedves Kérdező!
Lehet, hogy a párod tünetmentes, de attól még hordozhatja magában ezt a vírust/gombát/fertőzést.
Úgyhogy mindkettőtöknek javasolt lenne a vizsgálat. Mielőtt még téged kikezelnének, és utána szépen jönne a ping-pong effektus, és oda-vissza adogatnátok egymásnak a pároddal.
Köszönöm a válaszokat! Nem, nem vagyok ciklus közepén, biztos vagyok benne, hogy valami baj van, a kellemetlen szag miatt.
Csütörtökön rendel csak a doki akihez éves vizsgálatra szoktam menni, másnál még nem is voltam és nem is szeretnék menni, eléggé szégyenlős vagyok ebben. Remélem nem őrülök meg addig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!