Normális ha ennyire átlátszik = (?
Figyelt kérdés
Szinte mindegyikkel ugyanilyen =( Mit tudnék tenni? Nagyon ciki a suliban ha meglátják?
15L
2012. okt. 15. 19:42
11/17 anonim válasza:
vagy vastagabb pamut bugyit ami nem ilyen éttetsző
12/17 anonim válasza:
Nem látszik. Vegyél fel egy feszes bugyit amivel a szárnyasbetétet rögzited, ráveszel egy sima, nagyobb fekete vagy bármilyen szinü bugyit és semmi nem látszik.
13/17 anonim válasza:
Már a betétet sem lehet nevén nevezni??? Ilyen álszent világot. Egyébként gondolom nem Te vagy az egyetlen, aki betétet hord. Normális ember ezt természetesnek veszi. Aki meg cikiz érte, annak úgy látszik nincs jobb dolga, és mellesleg elég primitív a gondolkodása.
14/17 anonim válasza:
Engem is zavar a nagy betét, főleg a pelenka érzés miatt.
Én évek óta olyan betétet használok mensikor ami tanga bugyihoz való, pedig nem tangát hordok.
Sokkal kényelmesebb. A Libresse gyártja.
15/17 A kérdező kommentje:
engem alapvetően nem zavar a pelenka érzés vagy ilyesmi :) biztonságérzetet nyújt inkább. De most meglepődtem hogy nem csak én érzem "pelusnak" a betétet :)) Ez a tanga betét szárnyas amúgy?
2012. okt. 16. 16:51
17/17 anonim válasza:
nálunk tesire mindenki egységesen kell öltözködie:fehér felső,fekete alsó. szóval ha nálunk valaki át is ázik,akkor úgysem látszik. neked is tesi kéne fekete gatya,jobban is néz ki mint a szürke vagy kék színűek...nálatok nincsen ilyen szabály? a másik közeli suliban meg piros(?) alsót kell hordani,de a legtöbb suliban fekete-fehér kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!