Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha ennyire átlátszik...

Normális ha ennyire átlátszik = (?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyikkel ugyanilyen =( Mit tudnék tenni? Nagyon ciki a suliban ha meglátják?

15L

2012. okt. 15. 19:42
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
2012. okt. 15. 19:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Jézusom ezt most komolyan kérdezted, hogy qrvára unatkozol?

Miért csak sima bugyi a viselet a suliban? Ennyire fűtenek, hogy már nadrág sem kell rá?

2012. okt. 15. 19:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Mikor én kezdtem menstruálni, még nem volt betét, és vattát hordtunk, ami sokkal vastagabb. És hosszú felsőt hordtunk hozzá vagy kötöttünk a derekunkra valami inget vagy kardigánt, hogy ne látsszon.
2012. okt. 15. 19:47
 4/17 anonim ***** válasza:

Lol, minek kellene átlátszania?

Nem igazán értem.

2012. okt. 15. 19:48
 5/17 A kérdező kommentje:
tesióráról beszélek -.- a másodiknak köszi a választ :) De másoknak is ennyire átüt?
2012. okt. 15. 19:49
 6/17 A kérdező kommentje:
a betétről beszélek.. csak nem akartam kimondani xD
2012. okt. 15. 19:49
 7/17 anonim ***** válasza:
Talán ne fehéret vegyél fel vagy használj tampont.
2012. okt. 15. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:

"tesióráról beszélek "

Nekünk lehetett felmentést kérni ilyenkor, másrészt meg felveszel egy lazább shortot vagy tréningnacit rá, és akkor nem látszik. Előbb a dressz, és arra rá a lazább nadrág.

2012. okt. 15. 19:57
 9/17 anonim ***** válasza:

Nyilván látszik, de ki nem szarja le?

Ha nadrágot veszel rá, akkor nem fog látszani. Meg nem kell bepucsítani se így senkinek...

Gondolom nem a fiúkkal együtt öltöztök, lányok előtt meg miért lenne ciki? Ők is menstruálnak (vagy fognak), szerintem senki nem lepődik meg rajta.

Ui.: A szárnya azért van, hogy a bugyira hajtsd rá...

2012. okt. 15. 20:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Az élet nagy problémái...

Ha megvan a menzeszed, akkor vegyél fel fekete bugyit, és egy sötét nacit tesiórára, a kutya nem fogja észrevenni!

2012. okt. 15. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!