Változhat a menstruációs fájdalmam erőssége? (lent bővebben. )
Szia!
Én is így vagyok,mint te.Nekem az erős fájdalmak kb. 4-5hónapja jelentkeztek,a múlt hónapban pl.olyan rosszul voltam menni is alig bírtam,és a sírógörcs kerülgetett.Bevettem egy nospat sz.rt sem ért,2óra múlva bevettem egy nospat+algopyrynt na az egy picit segített,de nem lettem tőle valami hej de jól.Ilyenkor az a legjobb ha pihenek,de félek a suliba mi lesz,csak abban bízok,hogy ne ott jöjjön meg:( Gyógyszer mindig van nálam,de hát múltkor sem használt sokat.
A nővéremnek olyan erős görcsei szoktak lenni,hogy neki a házi orvos írt fel apranax-ot,ez erős görcsoldó.Mikor én nagyon görcsölök van,hogy abból veszek be egy felet.Egy fél szem apranax nekem teljesen elmulasztja a görcseimet:)
Szerintem beszélj erről a házi orvosoddal,lehet,hogy ír fel görcsöloldót,ami hatásosabb a nospanal!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!