Valaki : kérdése:
Meddő leszek? Vagy lehet valami hatása az egészségemre, és a gyerekeim egészségére a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Hosszú ideig ( pontosan nem tudom meddig,de egy évig biztos) fennálló hüvelyi fertőzésem volt,mert valamiért sosem tudtam elmenni dokihoz. Most voltam,szerinte bakteriális hüvelyfertőzésem van. Írt fel Betadine hüvelykúpot, de nem használhatom még minimum egy hónapig,mert pajzsmirigyvizsgálatra kell mennem, és az befolyásolja,miután meglesz a vizsgálat,akkor meg meg fog jönni..2012. okt. 15. 16:44
1/3 anonim válasza:
Miért nem mentél ilyen sokáig orvoshoz?
2/3 anonim válasza:
Hogy bírtad ki?
Reméljük nem terjedt át a petefészekre, petevezetőre.
Ha igen, a petevezetékek elzáródhatnak.
3/3 anonim válasza:
Ne aggodj a huvely bakteriumos fertozese csak a huvelyt erinti nem megy fel sehova Ami felmeno betegseg az a clamydia az egy nemi betegseg es arra antibiotikumot kapsz nem kupot.
Sok sikert minden rendben lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!