Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Csütörtökön jött meg a menzeszem,elkezdtem szedni Dienille fogamzásgátlót,azért ezt írta fel a doki,mert a tesztoszteron szintem magasabb,ez szörösödés,zsíros bőr/haj formájában nyilvánul meg.Máskor mindig eltart 5 napig is a vérzésem,most viszont 2 nap véreztem,3.nap csak barnázás,utána semmi.Szerintetek ez normális?A cicim is nagyon érzékeny lett,és nőtt is már 3 nap alatt szemmel láthatóan,ennek mondjuk örülök:)2012. okt. 15. 15:55
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy normális, olyan hormonokkal bombázod a tested, amikhez ilyen mennyiségben nincs még hozzászokva és ez változásokat hoz :) Addig nincs gond, még nem érzel valami kellemetlen dolgot a szedése során :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!